Strip dagboek no.37


2 reacties

  1. bettygathier - mrt 7, 2009 at 18:51

    Woorden schieten weer te kort vrouwtje ,Ik zou al die stripboeken hier thuis in mn kast willen hebben, ze zijn stuk voor stuk zooo ontzettend leuk, pappa moet ze maar gaan uitgeven ben ik de eerste die de jaar serie koop npu wie weet he. Vol vertouwen val je in pappa s armen.Pappa vind het niet leuk als ik er over begin maar voor Omie wordt er elke keer een film afgedraaid, dit deed ik ook met pappa in het zwembad hier ook dat grote vertrouwen dat jullie baby s hebben in volwassen mensen zo open en eerlijk geweldig.Sorry hoor Bas maar deze gebeurtenissen heb ik nooit met iemand kunnen delen, en dat ga ik fijn met mn. kleindochter doen. Het is zo heerlijk om het allemaal weer te beleven, ja op een andere manier maar gun me het gevoel dat ik weer krijg geweldig ,nicki is nicki en bassie is bassie 38 jaar geleden maar gevoel blijft, jammer he dat ik me nog alles kan herinneren, en als ik het mij niet herinner roepen de beelden van jullie dochter dat van zelf weer op Is dat Omie zijn weet het niet maar ik hou zoveel van jullie kindje geweldig is ze .Als ze bij de eendjes is in de wandelwagen met speldje in je haar prachtig al zo n meisje, mamma en pappa kleden je zo hard stikke leuk, zo mooi en schoon ben altijd weer ben je een genot om naar te kijken ,je glimmende haartjes altijd weer je uitstraling lieverd schiet recht in ,m hart.Dag lieverds tot gauw h.v.l.van Omie

  2. bettygathier - mrt 7, 2009 at 18:56

    Sorry ben wat vergeten , die heerlijke knuffel die je van mamma krijgt vlg. mij is ze je aan het oppeuzelen Daaaaaaaaag lieve allemaal, dag allesie dag liefste kind van de hele wereldXXXXXXXXXXXX

schrijf ook een berichtje / reactie