Strip dagboek no.39


2 reacties

  1. bettygathier - mrt 21, 2009 at 21:22

    OHHHHHHHHHHHH Nicki nicki echt lachen wat een geweldige strip lig echt in een deuk Mafioso jij en je pappa .Oh oh wat maken jullie drietjes me toch altijd blij Ik zou wel een kaboutertje willen zijn en me verstoppen in jullie huis,ik wil wel Pinkeltje worden hoor wat is het saai bij omie thuis bij jullie vergeleken is echt genieten. En wat gezellig weer met Pitty Stefan en hun kinderen zo gezellig jammer dat je je het nog niet bewust bent ,wat een fijn leven, en de foto s dat je je tong uitsteekt nou wat heerlijk toch dat je ondugend bent vlg. mij doe je dat wel bewust, vreet je ophoor niet alleen je buik maar todo helemaal hoor mmmmmmmm poffertjes mmmmmmmmmmmmm met stroop rum en suiker mmmmmmmmmmmmm. Vida la vida lieverd ,wat heerlijk dat je geboren bent wat heerlijk dat je in ons leven bent princepessa dankbaar voor alles dankbaar voor je pappa en mamma ik hou van jullie dag allessie van me dag geweldige griet hou van je liefs Omiexx

  2. Frank N - mrt 22, 2009 at 22:18

    Leuke site man! Ik heb sinds kort alleen nog maar internet op mijn mobiel maar ik kan de fotootjes ook nu prima zien. Die van jou met je kleine in het zwembad die is leuk. Hoop dat alles goed met jullie gaat. Ik ben een weekje op vakantie daarna bel ik jullie weer eens. Leuke site nogmaals. Groeten uit Amsterdam. Frank.

schrijf ook een berichtje / reactie