Twee hele drukke maar ozo leuke weken

Pfff wat hebben we een hoop gedaan de afgelopen twee weken…..
Eerst kwamen ze eindelijk het zonnescherm installeren. (nadat ze tot twee keer toe een kapotte hadden opgehangen). Nic zat het allemaal rustig gade te slaan tussen de plantjes. Het was een erg mooi weekend dus zijn we weer het bos in gegaan en deze keer is mama ook mee gegaan. We hebben heerlijk genoten van het mooie weer en weer heleboel mooie blaadjes en takjes gevonden. Eenmaal thuis wilde Nicki perse op de tuinbank slapen, maar hoe ze ook haar oogjes dicht kneep het wilde niet echt lukken. Dus uiteindelijk toch maar gewoon naar haar eigen bedje.

Het volgende weekend, eerst lekker skypen met Omie en toen langs bij Rob en Mick. Lekker gewandeld en Nicki vond de nieuwe poes (Bram) helemaal geweldig, tot dat ze hem aan zijn staart trok en hij haar niet meer zo geweldig vond. Erg leuk om te zien hoe ze met Mick omgaat. Lekker samen lezen op de bank en al zijn speelgoed naar hem toe brengen. Lekker stel zo samen.

Zaterdag was de tweeling jarig en dat moest gevierd worden. Heerlijk spelen met alle kids en lekker taart en hotdogs eten. Taart lust Nicki niet maar hotdogs des te meer. Die zondag daarop naar Oma ivm mama haar verjaardag. Oma is nog steeds niet echt mobiel dus is mama naar haar toe gegaan op mamadag. De dames zijn lekker gaan winkelen met zijn 3-tjes en Nicki is erg verwend. En als Nicki naar Groningen gaat dan natuurlijk ook even langs bij (over)Gro(o)te-oma. Die was erg blij om haar achterkleinkind weer een keertje te zien.

Eenmaal thuis was Nicki vol verhalen en moest papa alles weten wat ze had meegemaakt.

En toen natuurlijk een feestje bij ons thuis, want mama was jarig, maar daar heb je al eerder over kunnen lezen.


nog geen reacties.

schrijf ook een berichtje / reactie