update 8-7-2008

Hier weer een korte update:
Op aanraden van de buren hebben we een draagdoek aangeschaft die ook fungeert als hangmat. Op de foto zie je Nicki in de doek van de buren, maar ondertussen heeft Nicki haar eigen doek (oranje).

Verder hadden we weer een (heel) klein succesje met de speen maar dat blijft madam maar een vervelend medium vinden en ze geeft nog steeds de voorkeur aan de vinger van Pa of Ma.

Vandaag twee hele leuke dingen.
1) de collegea van mama zijn op kraamvisite geweest. 5 man (vrouw) sterk (ze hadden met nog meer willen komen maar dan was het kantoor onbezet). En we hebben een geweldig kado gekregen. Klompjes voor Nicki waarop details van haar geboortekaartje staan geschilderd. Echt een superkado (Pa werd er even stil van). En verder nog allemaal leuke giraf spullen zoals een slaapzak, kliederdoek, spuugdoek, en nog veel meer.

2) Daarnaast kregen we via de post een geweldig leuk en lief kado van Jacq en Dennis, een knuffeldoek in de vorm van een bloem met een bijtje erin. En met Nicki haar naam erop. Ook super!

Tot slot nog wat fotos van madam zelf terwijl je net wakker gemaakt is voor haar voeding.


1 reactie

  1. Wim en Saskia Meeuwessen - jul 9, 2008 at 22:19

    Hoi,

    Wat een plaatje is het toch. Als het lukt met die speen, dan kan ik jullie vertellen dat het label label doekje dat jullie aan de speen hebben hangen echt goud waard is!!! Onze kinderen konden dankij dat doekje al heel snel zelf hun speen vinden in bed en dat scheelt een hoop heen en weer geloop straks midden in de nacht. De doekjes van koeka voor aan de speen zijn ook geweldig!

    Groetjes van Sas

schrijf ook een berichtje / reactie