Update van het thuisfront 2

Dag twee zonder mama; eigenlijk een gewone papadag maar dan ook met een papa-avond.

Vandaag allemaal leuke dingen gedaan, lekker gewandeld naar de supermarkt en thuis lekker bramen geplukt en in de zandbak gespeeld. Nicki mist mama best wel en staat dan ook af en toe naar buiten te staren terwijl ze ‘mama’ zegt.

Gelukkig kwamen de twins spelen en had Nickita besloten dat ze de kat maar op zijn kop moest meppen met zijn voerbak omdat hij weer om zijn eten zeurde.

Erg goed gegeten vandaag: Pap, fruithap, twee boterhammen (kaas en hazelnootpasta), cyperse staaf, kabouterthee, en ‘s avonds pasta met doppertjes en worteltjes (en 1 bord was niet genoeg!!!), en tot slot yoghurt toe.

Heerlijk in de tummytub, tandjes gepoetst, een versje voorgelezen, gezwaait naar mama, en daarna meteen als een blok in slaap gevallen. En weer voor 7 uur.


2 reacties

  1. Mama - sep 22, 2009 at 08:49

    We hebben gister heerlijk over de ramblas gewandeld. Brengt herinneringen terug van Papa en Mama’s honymoon van al weer 7 jaar geleden. Miste jullie wel heel erg. Lekker gegeten en een helel leuk cadeau voor mijn kleine meid gekocht. En nu zitten we weer in de training. Mama komt pas heel laat thuis maar zal wel even je kamertje insluipen om je een kus te geven. Hou van jullie en tot morgen.

    XXX

  2. [email protected] - sep 30, 2009 at 00:15

    ik vind de foto’s en de verhalen zo lief dat ik door al dit vele genieten gewoon zin krijg om jullie weer in het echt te knuffelen.nog even dan is mamma weer jarig en ik verheug mij gewoon om naar jullie toe te komen.ik hou van jullie allen en veel kussen van oma

schrijf ook een berichtje / reactie