Update van Mam’s

Het is alweer een tijdje geleden dat ik van me heb laten horen, dus bij deze maar weer eens bericht van Mam’s. Alles gaat hier lekker zijn gangetje en de kleine meid doet het erg goed. Ze begint eindelijk een beetje een vast ritme te krijgen over de dag en is sinds kort van 7 naar 6 voedingen per etmaal overgestapt. Ook de nachtvoeding blijft al een tijdje achterwege. Ze groeit als kool en was bij het laatste bezoek aan het consultatiebureau 5125 gram, dit was op 15-8

Nog 1.5 week en dan moet ik alweer aan de bak. Ter voorbereiding hebben we aankomende Vrijdag het intake gesprek bij het Kinderdagverblijf en de week daarop een Oefendag. Waarna ik de kleine met pijn in mijn hart 3 dagen per week zal moeten afstaan aan een ander. Maar de komende 1,5 week ga ik nog even intens genieten van ons lieve, vrolijke Meisje.


1 reactie

  1. betty gathier - aug 20, 2008 at 21:05

    Fijn dat het goed gaat joan zullen best moeilijke weken voor jullie drietjes geweest zijn ,je moet zo wennen he aan elkaar en jullie nieuwe leven maar vol vertrouwen heb ik me daarin berust. Ik wens je heel veel sterkte lieverds als jullie haar aan andere gaan overdragen maar ook dat komt weer goed en je weet ben altijd bereid om op je prachtige lieve kleine meisje te passen hoor ,vanaf zondag ben ik paraat oke misschien kan ik nog een keer komen voor ze gaat goed dag lieverds veel liefs van betty

schrijf ook een berichtje / reactie