Vakantie naar cyprus

We zijn heerlijk op vakantie geweest met zijn 3-tjes naar Cyprus, en we hebben geweldig genoten. Nicki heeft zich prima vermaakt en we zijn alle 3 lekker bruin geworden. En hier eindelijk de foto’s

We hebben lekker gezwommen, gespeeld, gegeten, gedronken, gesightsee-ed, gelachen, en ons prima vermaakt. Kortom we kunnen niet wachten tot de volgende vakantie.

Vliegen, slapen, eten in het restaurant, rondreizen, zwemmen, zpelen op het strand, alles ging erg goed en is zeker voor herhaling vatbaar.

Verder is het allemaal te veel om op te schrijven en kunnen jullie onze avonturen zien aan de hand van het stripboek en onderstaande foto’s.

let even op de pijltjes onderaan de foto’s, het zijn er zo veel dat je met de pijltjes naar de volgende bladzijde kan gaan


2 reacties

  1. bettygathier - aug 30, 2009 at 16:51

    Graag een fotoalbum voor mn verjaardag please please ,25 september ben ik jarig hoef ik nooit meer een katootje.Wat een gezellige vrolijke blije foto s van jullie drietjes, hoe ze bij pappa slaapt, gos nicki ik wou dat ik nicky was ,zo mooi allemaal knurfje van me alle plaatjes zijn geweldig mooi gezond vrolijk meisje. Tuurlijk zijn jullie ongerust geweest virusje vliegtuig andere eten oh wat maken jullie met zn drietjes al veel avonturen mee, en ik mag er van meegenieten.Als omie kon toveren zou ik mezelf zooo klein willen toveren dat ik overal mee naar toe kon, in jou reiskoffertje vrouwtje en dan haal je omie er telkens even stiekum uit en kan dan naar jullie kijken, zullen we dat toveren princepessa ,ga ik overal met je mee naar toe doen!!!!!!!!!!!!dikke zoenen en hardstikke veel lief van mij

  2. [email protected] - sep 11, 2009 at 14:15

    hi meissie,geweldig zoals de film eruit ziet en wat ben je alweer gegroeid.oma geniet er zo van om naar je te kijken en ze is nu ook handig op de pc dat ze ook een mooie foto van jou naar je nichtje anna louisa heeft gestuurd.mogge gaat ze daar oppassen want je oom en tante rudy en tea gaan naar de musical en bbq,ik slaap er dus ook en ga pancakes voor ons maken.ik mail ook heel leuk met oma beth over jou fotos en de verhalen van paps,zo zie je dat oma geniet.heel veel kusjes en tot gauw lieffie

schrijf ook een berichtje / reactie