Vakantie uitzoeken, Mama-vakantie, Mieke, en Oma

Het heeft even geduurd (vakantie en PC gecrashed) maar hier zijn dan toch weer een paar nieuwe berichten.
Eerst gingen we een vakantie uitzoeken, en dat was lastiger dan we dachten. maar na lang beraad werd het La Palma. Kortom de voorbereidingen konden beginnen.

Mieke was jarig en zo ook haar broer en oma dus was er een feestje. En omdat Papa Mieke al (iets van) 10 jaar niet meer gezien had was dat natuurlijk hartstikke leuk. Ook Nicki vermaakte zich prima en Papa was erg blij om Mieke en haar familie weer eens te zien.

Mama had voordat we op vakantie gingen nog twee weken extra vrij genomen en had besloten dat ze daar samen met Nicki een mama vakantie van zou maken. De dames zijn allemaal leuke dingen gaan doen. Zoals lekker shoppen, muffins bakken met Omie, op bezoek bij Oma, rommelen in de tuin en nog veel meer leuks. Op papadag zijn Nicki en Papa lekker langs geweest bij Rob en Mick, en had mama lekker een verwen dag voor zich zelf. Kortom allemaal leuke dingen en een heerlijke tijd.


1 reactie

  1. betty gathier - aug 21, 2011 at 17:16

    Nou grietje dat was een heerlijke mamma dag lieve Joan was heel gezellig en wat kunnen jullie heerlijke taartjes bakken toedeloe betty

schrijf ook een berichtje / reactie