Valentijn en meer…

Lunchen met de poppen, kleuren voor Lien haar verjaardag, en muffins bakken met mama. Wat een feest. En dan krijg je ook nog te horen dat je volgende week mee mag doen met de tweede groep op zwemles. Kleine meisjes worden groot. En dat moest gevierd worden, met knackworstjes op brood…. kortom nog meer feest.

Dat zelfde weekend op visite bij tante Wendy en oom Huub, en natuurlijk bij Fons de rotweiler. Nicki heeft zich prima vermaakt en is nog steeds onder de indruk van tante Wendy haar huisje en alle leuke spulletjes die je daar tegenkomt. Op het paard rijden, met Huub eitjes rapen, spelen met Fons de hond, en boekjes lezen in het knusse zithoekje. En als klap op de vuurpijl, lekker chinees eten. (kroepoek!!!!!!)

En toen was het valentijsdag. Papa had samen met Nicki een mooie kaart gemaakt voor mama. Mama en Nicki hebben ook nog een andere mooie kaart gekregen en chocolade. En voor papa had Nicki een mooi glas uitgezocht om limonade uit te drinken. En als afsluiter had mama iedereen verwend met een heerlijk diner en toetje.


1 reactie

  1. Brenda - feb 20, 2011 at 12:01

    Wat doe je dat toch altijd leuk Bas. Zo leuk voor later ook!!
    XXX

schrijf ook een berichtje / reactie