Veilige keuken en toch lekker spelen en vooral ontdekken

]Onze keuken is voor zover mogelijk kid-proof, natuurlijk moet je altijd goed blijven opletten in de keuken, en Nicki kan nog steeds een verdwaald brokje kattenvoer in haar mond stoppen maar de belangrijkste zaken zijn beveiligd.

Om de kastjes te beveiligen hebben we gekozen voor de standaard beveiliging die je in elke doe het zelf winkel kan krijgen. Het zijn de clips die voorkomen dat kleine kinderhandjes kastjes makkelijk open krijgen. Maar dat is niet waar ik het over wil hebben.

Joan kwam op het geniale idee om 1 kastje niet te beveiligen en daar Nicki haar spullentjes in te doen. Het kinderservies, de flessen, drinkbekers en verder allerlei keukengerij dat onbreekbaar en ongevaarlijk is. Kortom Nicki haar eigen kast.

En dat is een enorm succes. Junior heeft een kast waarin ze mag rommelen en spelen, waar ze van alles kan ontdekken en uitproberen, en die niet verboden gebied is voor kleine meisjes. Ze kan dus gewoon mee doen met ons in de keuken. En ze vindt het helemaal geweldig.


1 reactie

  1. bettygathier - mrt 21, 2009 at 21:31

    Dag geweldige ouders wat kind vriendelijk wat een idee ,wat goed hoe jullie je in je kind verplaatsen echt tof hoe jullie dat doen,petje af een trotse moeder en omie liefs

schrijf ook een berichtje / reactie