Verjaardagen en andere lol

Bryan kwam lekker een middagje spelen en dat was natuurlijk weer verkleed pret ten top. Toen Ronald hem kwam halen moest natuurlijk de nieuwe 3D TV even bewonderd worden, dus voordat ik het wist zat de familie Filmer met 3D brilletjes op hun neus.

Verder die week lekker spelen in de speeltuin met het mooie weer, en buiten een regendans doen als het weer wat minder is (je moet toch wat). Of je gaat gewoon spelen in de indoor-speeltuin van Ballorig. En verder deden Nicki en mama erg geheimzinnig.

En toen werd het allemaal duidelijk. De geheimzinnigheid was allemaal vanwege papa z’n verjaardag. Mama had Nicki geholpen met het maken van een heuse klei taart en papa werd verwend met allemaal mooie cadeaus. (mooie tekeningen, een zelfbouw toren van Pisa, en een mooie fototas)

Op papadag hadden we afgesproken met Rob en Mick om lekker te gaan zwemmen. Met z’n vieren naar zwembad Leeghwater in Purmerend. Een erg leuk zwembad, waar de kids (en papa’s) een hoop lol hadden. Dat weekend vierden we ook nog de verjaardag van Yunah en hebben we lekker pannenkoeken gegeten bij Duinvermaak in Bergen.(nadat we eerst lekker hadden gewandeld in het bos en de duinen)

Verder nog mooie foto van Nicki die haar eigen kinderyoga oefeningen aan het doen is.


nog geen reacties.

schrijf ook een berichtje / reactie