Verjaardagen en nog eens verjaardagen!!!

Als Nicki niet met haar poppen speelt dan is de poes de klos, gelukkig kan het hem helemaal niets schelen, en slaapt hij gewoon rustig door. En we moeten gaan oppassen dat het dametje niet zelf de deur van het slot haalt als ze buiten wil spelen. Kleine meisjes worden groot. En soms zo moe dat ze achterin in de auto in slaap valt )met haar zonnebril op haar neus)

Omie was jarig, en dat moest gevierd worden. Lekker pannekoeken eten in de Lage Vuursche, en natuurlijk een mooi cadeau voor Omie geregeld. En gelukkig hadden we het weer ook mee.

Door dat mooie weer wordt er ook flink veel buiten gespeeld, met de buurtjes, in de tent, de zandbak, of gewoon leuk bellen blazen. En dan ff uitrusten en met zijn allen een ijsje eten. Erg schattig allemaal.

Verder waren Levi en Rob later nog jarig dus dat was ook een gezellige dag. En niet te vergeten dat we ook de verjaardag van de koningin mochten vieren op koninginnedag. Nicki keek haar ogen uit tijdens de vrijmarkt en stapte vrolijk rond in haar oranje outfit. We kwamen nog wat buren tegen die hun slag sloegen door op de markt te gaan staan (Chris had, toen wij langsliepen, al 10 euro verdient). Later op de dag lekker samen met papa koken, en daarna natuurlijk opeten. En mama had nog een speciale verrassing, drie verschillende kleuren vla in een speciaal bakje. Nicki was er maar wat blij mee.


2 reacties

  1. [email protected] - mei 2, 2010 at 17:19

    hai meissie,oma heeft je dia ‘s bekeken waarin jullie gezellie bij omie zijn geweest omdat ze jarig was en nog veel andere verjaardagen hebben gevierd.fijn voor je lieffie dat je zo’n dolle pret hebt met iedereen.je bent hier vandaag geweest,oma keek haar ogen uit zo ben je gegroeid en je kletst ons de oren van de kop wijsneus.wil je omie van mij een pakkerd geven omdat ze jarig is geweest.wat oma ook zo leuk vindt is dat je op het ogenblik weer heel veel op pappa lijkt,je bent een echte knuffelkont en ik vond het het heerlijk dat je hiet ff was en mamma zei dat jullie misschien op moederdag weer komen en zo niet dan zie je mij wel op je verjaardag.dag honnepon,dikke kus van oma

  2. bettygathier - mei 5, 2010 at 11:15

    Gossie muis, wat een gezellige foto s met al je vrienden en vriendinnen geweldig, en wat heeft mamma je mooi gemaakt voor de koningin prachtige bloemen in je haar, mooi ben je hoor, en wat zorg je toch goed voor vinnie lief van je schatteboutje. Ja en over je snoepmonster snuit zal omie maar niets schrijven he, je ogen zeggen genoeg. Gezellig was het met omie’s verjaardag heerlijk vrouwtje, en Oma’s tent wordt nog vollop gebruikt geweldig kado hoor, nou dag gelukkig meisje hoop dat het nog heel lang zo blijft he, dag snuitje liefs je Omie

schrijf ook een berichtje / reactie