Verloskundige – 11e bezoek

Alweer een bezoek gebracht aan de VK, want dat moet nu wekelijks. Alles was weer uitstekend. Hartslag van de kleine was rond de 148 en mijn bloeddruk was 120 over 70.

De kleine ligt er helemaal klaar voor en zit ruim in het sop, oftewel ik werd er weer eens  op gewezen dat ik veel vruchtwater heb. Vorige week vroeg de VK of we ons matras goed hebben beschermd en ook deze keer kreeg ik te horen dat als mijn vliezen breken “bij wijze van” de sluizen open zullen gaan. 

Verder schijnt het normaal te zijn dat de baby het ene moment dieper ingedaald is dan het volgende. De flexibiliteit van mijn bekken is namelijk bij tijd en wijle “als ze diep ligt” nul, nul.

Verder was ik benieuwd wat voor rooster de dienstdoende verloskundige heeft, zodat ik kan inschatten of er eventueel een wissel van de wacht zal plaatsvinden tijdens mijn bevalling. De verloskundigen uit onze praktijk hebben een 24 uurs dienst van 08:30 tot 08:30. Ik ben heel benieuwd of ik mijn volgende afspraak op 9-Juni ga halen.


nog geen reacties.

schrijf ook een berichtje / reactie