Wakker worden, cabrio rijden en nog meer.

Niet zo veel foto’s gemaakt deze twee weken, maar toch nog een paar gevonden voor op de website.
Op papadag lekker lang in bed blijven liggen en daarna lekker zwemmen en shoppen. Met papa lekker lunchen. Soms toch wel lastig hoor om aan de bediening duidelijk te maken dat Nicki geen noten mag eten maar na een gesprekje met de chef zijn we er toch uit gekomen en heeft Nicki een lekker broodje kunnen eten.
Verder vooral lekker spelen deze twee weken, en wat dan op valt is dat Nic steeds vaker haar eigen fantasie de vrije loop laat. Het ene moment is ze ineens een zeemeermin en dan zit ze weer met al haar poppen in de cabrio (met netjes haar gordel om). Stoepkrijten in de achtertuin, en dan vooral met je schone kleren door het krijt kruipen. Of een boekje lezen op het hobbelpaard van Opa (je moet er maar op komen – letterlijk en figuurlijk).
Nog even op bezoek geweest bij Pitty, Steven en de kids in Friesland ivm de verjaardag van Nesta en Richard. En natuurlijk even kijken naar Lisa. Die was al weer flink gegroeid. Helaas was de batterij van de camera leeg dus daar hebben we deze keer geen foto’s van.

En tot slot wakker worden, dat is niet Nicki haar favoriete bezigheid. heeft ze waarschijnlijk van haar papa. Op zich wel lachwekkend om te zien. En als je goed naar de foto’s kijkt zie je dat haar bedje behoorlijk aan de kleine kant is. Daarom hebben we afgelopen weekend een ‘grote’ meiden prinsessen bed gekocht. Het duurt wel 10 weken voordat hij geleverd wordt maar des te groter is de verrassing.


nog geen reacties.

schrijf ook een berichtje / reactie