Wandelen met mama

Deze week al meerdere keren lekker buiten gewandeld met mams, dit zodat ik wat frisse lucht kreeg en mams de nodige beweging. Dinsdag naar de verloskundige gewandeld voor de nacontrole, Woensdags naar de Apotheek voor een vette zalf om op mijn “door baby-acne en krabben” gehavende snoet te smeren en Donderdags naar de AH voor wat lekkers te snoepen. De laatste dag was voor ons allebei wat teveel van het goede, want ik moest een groot deel van de wandeling huilen en mams kwam bij thuiskomst de trap bijna niet meer op. Het was die dag ook wel erg warm en benauwd.

Bovenstaande fotos zijn in het park gemaakt, tussen het huilen door.


1 reactie

  1. betty gathier - jul 27, 2008 at 19:49

    hallo paradijsvogeltje omi uit spanje die dagelijks aan je denkt en erg blij is dat er weer nieuwe foto zijn geweldig ik mis je meisje maar dat hoort ook zo he. Lieverd je wordt als maar mooier en wat ben je weer gegroeid, en de film van jou en pappa geweldig, ben ik ook erg blij mee dat ik je zo kan zien heerlijk bedank pap en mam maar voor me. Ik hoorde dat het zo warm was in nederland maar aan je te zien in de kinderwagen geloof ik dat niet zo Henk pest me altijd met het weer.Omi heeft het hier 40 graden en ik geniet met volle teugen de zee en de golven zijn zo warm dat je helemaal de zee niet uit wil ik lig er uren in, als je zes bent vraag ik of ik je mee mag nemen met de vakantie. Lieverd elke keer krijg ik de foto’s van je op mn netvlies je lieve smoeltje en geweldige pretoogjes kriebels vlinders er gebeurt van alles in mn buik dag paradijsvogeltje dag schatteke hele hele grote omarming embrasso en besos in het spaans dag mn lieve meisje kusje voor mam en pap daag Omi

schrijf ook een berichtje / reactie