week 10 – mama weekboek

Weer een rustige week met weinig actie gehad, vooral lekker rustig aan doen is eigenlijk wel het motto. Ik ben wel even lekker wezen shoppen voor wat gemakkelijk kleding, want al die strakke kleding die ik heb zit niet echt lekker meer. Hele leuke zwarte stretchbroek, met zwart/wit jurkje en zwart mohairen vestje gevonden. Hier voelt mijn groeiende buik zich een stuk prettiger in. Het blijkt dat mijn moeder ook al heel snel heel erg groeide, en zij was ook niet misselijk tijdens haar zwangerschap. Misschien toch een stukje genetische aanleg, “zou wel lekker zijn” haar bevalling was namelijk ook relatief makkelijk. Verder hebben we van het weekend een hele mooie Limegroene combiwagen gekocht van Quinny, het was zo’n mooie deal dat we hem niet konden laten staan. En we krijgen hem van mijn Mams, lief he?

Gewicht 61.2 kilo, zie je wel is toch de chocola geweest vorige week.