week 11 – mama weekboek

Alweer een week erop zitten, en de onzekerheid slaat nog af en toe geheel onverwachts toe. Ik zal dan ook blij zijn als we weer een echo hebben gehad, en hebben gezien dat alles goed is. Ik ben nog steeds erg moe, maar heb daarnaast ook last van slapeloosheid, wat een erg lastige combinatie is. Er is deze week vooral om ons heen veel gebeurd, waaronder de 3e IVF behandeling van 1 van mijn collega’s. Ik heb haar verrast met een Maanstenen hanger om te laten weten dat ik met haar meeleef, en ter ondersteuning van haar vruchtbaarheid. Ik hoop zo voor ze dat het deze keer gaat lukken, ze verdienen het echt na zoveel pech. Ze heeft ook heel erg met mij meegeleefd elke keer als het weer zover was, of als het misging. En het zijn 2 ontzettend leuke, lieve mensen die stapel zijn op kids. Ik draag zelf trouwens ook al vanaf het begin een Maansteen en met zwanger worden hebben we vooralsnog geen problemen gehad. Verder hebben we afgelopen Zaterdag Wojis haar verjaardag gevierd en het was erg gezellig, iedereen verbaasde zich over mijn dikke buik die ook wel enorme proporties aan het aannemen is. Ik heb de nieuwe Harry Potter van mijn man gekregen, en ben emotioneel bij tijd en wijle een kompleet wrak. Maar we slaan ons er wel doorheen.

Gewicht 61.5 kilo