Week 12 zit er op

Vandaag weer een papadag en Joan zit ziek thuis. Kortom we doen het een klein beetje samen.

Dus weer tijd voor het week nieuws:
Het weekend begon goed nadat ik wat extra moe was van mijn prikje dat ik op papadag had gekregen. En vrijdag kwam tante steffi op bezoek en die had een heel gaaf speelgoed paard meegenomen. Dier hebben we dan ook maar meteen omgedoopt to Steef het paard. Ik kan hem heel makkelijk vasthouden en op hem sabbelen, wat ik dan ook met plezier doe.

Steffie heeft me gevoed, in bad gedaan en verschoond en we hebben vooral een hoop gelachen. Ik hoop dat ze gauw komt oppassen.

Later dat weekend zijn we naar Ureterp (Friesland) gereden om de verjaardag van Nesta en Richard te vieren. Ook dat was weer erg gezellig. De kids waren blij met kun kado’s en Richard moest weer alles weten over mijn ontwikkeling.

Gedurende week weer naar het KDV en die hadden het voor elkaar gekregen om me op een speen te laten sabbelen. Iets wat mama meteen heeft voortgezet en op de foto heeft vastgelegd.

Tot slot heeft papa wat leuke speelgoedjes voor me gekocht en nieuwe kleren en slaapzakjes. Ik ga steeds beter dingen grijpen en wil steeds meer vermaak. Gelukkig vind ik alle nieuwe speeltjes erg leuk en voor al de 3-poot van papa en Steef van tante Steffi.

Oja dat leeuwen t-shirt hebben mama en papa heel lang geleden van Omi gekregen, die wist toen al dat ik er aan kwam. En nu ben ik er al weer uit gegroeit.


1 reactie

  1. betty gathier - sep 13, 2008 at 17:12

    hoi poppedijntje nou filmster je nieuwe sessie is weer geweldig, met je knappe tante stef heel erg leuk, ja wanneer mag ze op je passen ,ik eerst hoor stef dan oma de andere en dan tante stef . Wat lief dat mam en pap dat dat t-shirt bewaard hebben en wat goed dat je er al uitgegroeid bent goed teken he . Omie wil zo graag wat nieuws voor je kopen ,maar je hebt al zoveel leuke dingen wat zie je er altijd vrolijk uit lieverd mamma en pappa heben een leike smaak hoor.Nou dag vrouwtje dag schatteke hvl. Omie

schrijf ook een berichtje / reactie