week 13 – papa weekboek

Vandaag is week 13 begonnen, en ik kan je zeggen dat ie erg goed begonnen is. Heb weer grote grijns op mijn gezicht en durf weer een beetje adem te halen. Vandaag een uiterst levendige foetus gezien op de 12 weken echo en we hebben zelfs de vingertjes en duimpjes kunnen tellen.

Kan je nagaan en dan is het nog maar 5,7 cm groot.

Joan slaapt slecht de laatste tijd en dat wordt helaas nog niet beter. Is erg lastig omdat ik juist probeer om vroeger naar mijn werk te gaan. Helaas wordt ze dan ‘s morgens vroeg wakker en komt ze dus eigenlijk slaap te kort. Ik hoop voor haar dat dit gauw beter wordt

Afgelopen weekend lekker wezen shoppen, box, kinderkamer, en babybadje. Verder ook maar meteen een babyfoon en andere leuke dingen aangeschaft.

Mijn moeder was zo lief om ons de kinderkamer kado te doen, netzo als een tijdje terug we van mijn schoonma de kinderwagen hebben gekregen. Het is erg leuk om te zien hoe de twee oma’s to be nu al genieten van hun kleinkind

rook update: vandaag aan week 4 begonnen en ik vind het nog steeds moeilijk. Maar nog steeds niet gesmokkelt.