Week 13 rustig verlopen

Week 13 zit er op. En het was een rustig weekje. Wel heb ik volgens mijn papa en mama weer een sprongetje gemaakt (bron: Oei ik groei). Dit komt er op neer dat ik weer klaar ben om nieuwe dingen te leren. Wat deze week dan ook opviel was dat ik veel bezig was met proberen om me om te draaien en dingen te grijpen.

Het lukt me nu ook om zonder handen (van papa of mama) rechtop te blijven zitten in mijn tummy tub. Papa is hier meteen op in gesprongen en heeft nieuwe speeltjes voor me gekocht. Een speelkleed en een cool ding voor in de box. Maar mijn grote favorieten blijven toch echt Steef het paard en Coby het varken. (Gekregen van respectievelijk Steffi en Coby). Alhoewel mijn birdie (een dikke vogel) ook wel heel erg leuk is. Als ik hem op zijn kop mep maakt ie een heleboel geluid..

Verder ben ik eindelijk van mijn berg af (een soort babyroos). Papa en mama hadden een tip gelezen dat ze mijn hoofd met olie moesten insmeren en dan de volgende dag dit er pas af boenen. En ja hoor weg was mijn berg, plus dat ik voor een tijdje wel een heel apart kapsel had.

Verder heeft papa nog wat foto’s ge-upload waar ik het omdraaien aan het oefenen ben…En waar ik mama aan het helpen ben met mijn schrift


nog geen reacties.

schrijf ook een berichtje / reactie