week 16 – papa weekboek

Hopelijk wordt het deze week een wat blijere week. Het begint in ieder geval al goed. Kregen te horen dat pa a.s. woensdag weer het ziekenhuis uit mag (terug naar het verzorgtehuis) en we hebben eindelijk het hartje gehoord van onze toekomstige koter.  Als ik de verhalen mag geloven op het internet krijgen we, gebasseerd op de hartslag, een meid. Alles boven de 140 slagen per minuut wordt een dame en alles er onder een jongen. Bij ons was het 152 slagen per minuut. En ding is zeker en dat is dat het een drukke koter is. Natuurlijk is het bakerpraat dat je aan de hartslag kan afleiden wat het zal worden. We zullen gewoon moeten wachten tot week 20 als we weer een echo krijgen. Dan kunnen ze ook bepalen wat het gaat worden.

Pa mocht dus nog niet uit het ziekenhuis. Wordt nu volgende week. Gezeur met zijn rolstoel en taxi vervoer en dergelijke. Hij was tevens jarig afgelopen vrijdag. Hij is 66 geworden.

rook update: nog steeds geen peuk aangeraakt en dat terwijl ik steeds vaker mijn pillen vergeet. Ben wel 5 kilo aangekomen, maar dat was te verwachten, ben al lang blij dat het er geen 10 zijn zoals vroeger als ik trachtte te stoppen. Je kan het natuurlijk ook opvatten dat ik in alle aspecten met Joan mee doe (dus zelfs met het buikje)