Week 16 – een rustig weekje

Deze week heeft papa de familie bijtring schoon laten maken en ik ben er maar wat blij mee. Verder werd de tweeling (Salomee en Zionne) 1 jaar, dus hadden we een feestje en dat was erg gezellig.

Papa heeft vorge week een heel mooie speciale editie gemaakt van mijn stripdagboek voor opa. Hij heeft hiervoor heel veel oude foto’s ingescanned. Zodoende heeft hij ook mooie foto’s van omie gevonden.

En Cinthia en Pieter, zijn met de kids op visite geweest, Dyonne was enorm gegroeid, en wat een heerlijk dametje is Valerie. Papa heeft weer een heleboel foto’s gemaakt.

Met mama ben ik lekker wezen wandelen en heb bijna de hele rit op mijn buik gelegen zodat ik over het randje kon kijken. En volgens mama zijn we afrikaanse vogels onderweg tegengekomen (fuuten), dus die heeft ze meteen maar vastgelegd op de foto.

Tot slot heeft mama deze week een hele mooie kleding zak voor mij gemaakt zodat mijn kleertjes niet zoek raken op het KDV.


1 reactie

  1. betty gathier - okt 11, 2008 at 17:42

    hai princepessa wat een mooie bijtring heb je pappa is er nu blijer mee als baby hi .Wat een knappe mamma heb jij zo n prachtige kleding zak, misschien heeft ze morgen echt iets aan haar verjaardag s kado.Vanavond over een een uurtje gaat Omie je Oma van de trein halen gaan we uit eten dan naar huis gauw slapen en dan kom ik weer naar je toe met Oma heerlijk lieverd gaan mijn ogen weer pijn doen van het kijken naar jou verheug me er echt op. ik kan maar niet genoeg van je krijgen vrouwtje elke dag kijk ik naar al je foto s heerlijk. Wat leuk de foto van Cinthia en fam, als je groter bent ga je met ze spelen heerlijke toekomst ga je met mam en pap tegemoet heerlijk, leuke foto s allemaal, goh omie was toen dertig jaar en 4 weekjes in verwachting van jou aller allerliefste pappa leuk enig hoor .Kan pappa eens een foto maken van jouw met mam en pap ga ik morgen vragen of dat mag. Dag schoonheid jouw geboorten plant de rose orchidee bloeit weer prachtig bij Omie zal een foto maken kan pap hem fotograferen zo mooi net zo mooi als jij .Dag lief meisje heb alweer bubbels in mn buik voor morgen, de vlinders zijn weer druk dag allessie je Omie

schrijf ook een berichtje / reactie