week 17 – mama weekboek

Belangrijkste nieuws van deze week is toch wel dat ik 28-Dec de baby voor het eerst heb gevoeld, als een hele lichte streling langs de binnenkant van mijn buik. Ik zat in de auto op Bas te wachten terwijl hij een patatje haalde, en had een hele volle blaas. Die volle blaas zal vast ook hebben meegewerkt, want daardoor was er “denk ik” wat minder ruimte voor de kleine. Ronduit geweldig. Verder een erg gezellige en drukke week gehad.

Heerlijk gegeten met Schoonmam’s 1ste kerstdag, alleen jammer dat ik het tussengerecht heb laten verbranden. 2e kerstdag was het erg gezellig bij Oma, die heerlijk aan het kletsen was over van alles en nog wat, en s’avonds genoten van een heerlijk kerstdiner bij mijn Mam’s. Verwent met mooie kadoos voor de kinderkamer door “Aunt to be” Steffi en met Pitty en Kids naar Safaripark├é┬á de Beekse Bergen geweest.

Gewicht 64.2 kilo