Week 19 is weer voorbij

Vandaag is het vrijdag, dus het is weer papadag. En er zit weer een weekje op. Ja ik weet het dat is een beetje raar maar wij tellen nog steeds de weken vanaf de dag dat Nicki geboren is en aangezien ze op een donderdag is geboren begint er elke donderdag voor ons een nieuwe week.

Afgelopen week was weer een leuke rustige week. Ik had een groot speelkleed anex kussen besteld (200x180cm) waar Nicki lekker op kan spelen in de keuken. Het is een mooi dik kleed met een nylon bekleding die je met een vochtige doek kan afnemen. Nic vindt het geweldig, ze ligt er wild op te trappelen en kan zich lekker omdraaien zonder dat ze zich bezeerd.

Verder heb ze een nieuw truukje geleerd maar daar had mama eerder deze week al over geschreven. Ik was haar knuffel vergeten dus heb ik toen we aan het winkelen waren een nieuwe voor haar gehaald. Een hele mooie en zachte leeuw.

Mama had het mooie groene shirt dat ze van oma heb gekregen aangetrokken. Gauw een paar foto’s gemaakt en ja hoor madam spuugde de hele boel onder, kortom het kon meteen weer in de was.

Sowieso spuugde ze de laatste week een beetje veel, maar dat komt waarschijnlijk omdat papa en mama dachten dat ze aan andere voeding toe was. Dit bleek echter niet zo te zijn, dus nu heeft ze weer haar oude voeding. Wat wel vervelend is dat ze de hele week een beetje verhoging heeft. Dus helemaal lekker in haar vel zit ze niet. Maar dat gaat vanzelf weer over.


1 reactie

  1. betty - okt 31, 2008 at 23:28

    hallo princepessa eindelijk deze week duurde zo lang ik wilde je zograag zien, en daar ben je dan weer en je bent weer geweldig,bij je mamma op schoot ,gos lieverdje wat wordt je groot, en de foto met mammie aan de borst dat dit mammie s mooiste moment v.d.dag is nou dat zie je dus aan haar ogen vrouwtje zo kan jij nou ook kijken dat bedoel ik nou dat je dan zo op mamma lijkt.Op paps zijn schouders oh ik krijg weer van al de foto s de kriebels weer in mn buik, geweldig zijn jullie. He schatteke wat een enorm mooi speelkussen heb je gekregen zeg die twee nozems zijn wel te gek met je he je bent een echte prinses hoor je ziet er altijd zo mooi uit die leuke rose kleertjes ,al die verschillende motieven en dan die hartjes op je potekes ,en wat lach je daar weer heerlijk ,je bent dus weer….om op te eten mmmmmmmmmmm hou van je hoop je weer vlug te zien en mijn ogen weer pijn gaan doen van het kijken naar jou,dag allessie denk heel veel aan je en hou van jou nicki dag schatteke dag princepessa hel dikke knuffel van je Omie

schrijf ook een berichtje / reactie