Week 20 – We hebben een hoop meegemaakt!

Week 20 was een week waarin een hele hoop is gebeurd. Natuurlijk was er weer een papadag en een mamadag, maar ook de verjaardag van Paul en natuurlijk Halloween. Verder zijn we naar het consultatieburo geweest. Tijdens de papadag kwamen de buurpapa’s op bezoek.

Mika probeert al te staan en was erg nieuwsgierig naar Nicki. Herm had de tweeling mee genomen en was bijna bedolven onder de kinderen.

Toen papa later die dag naar het CB ging was Nicki zo moe dat ze spontaan in slaap viel in het consulatieburo. We hadden met mama afgesproken dat zij ook langs zou komen en dat was wel erg leuk. Nic was deze keer wat minder gegroeid maar dat komt waarschijnlijk omdat ze de griep heeft gehad.

Nicki vindt het steeds leuker om los in de tummytub te zitten en dan is ze helemaal verbaasd dat het haar lukt. Vinnie gaat haar ook steeds leuker vinden, en Nicki? die blijft om alles lachen. En al helemaal als ze haar capuchon op heeft gaat ze gekke bekken trekken, beetje de stoere meid uithangen.

Tijdens Halloween was het erg gezellig en hebben we heerlijk gegeten dankzij buurvrouw Wojis en mama. Oja wat vinden jullie van mijn Halloween romper, heeft mama speciaal voor mij en Mika gemaakt.

Tot slot nog twee foto’s die laten zien hoe het dametje slaapt, of bedolven onder het groene konijn (wat 9 maanden bij papa en mama in bed heeft gelegen tijdens de zwangerschap) Of klem tussen de spijlen omdat madam zich weer eens heeft omgedraaid en niet meer weet hoe ze terug moet. Maar wel blijven lachen he…


1 reactie

  1. betty - nov 8, 2008 at 17:20

    Wat een gezellige pappa dag zeg ,al die kindjes op bezoek ,drie meiden in de keuken lekkere dingetjes maken,en gezellig met zn. alles oppeuzelen, een lief kusje van je buurmeisje,lekker bij pap in bed,en dan alleen in je badje, ja logisch dat je op het consultatie buro. in slaap valt goeie grutjes, en overdwars in je bedje liggen mooie jonge dame ben je zeg, hele leuke gezellige foto s weer.Wat heb je mooie prachtige rose wangen vrouwtje.en ja mooi dat je slaapt met het groene konijn alles is enig wat je ouders schrijven over je,ben zo blij dat je Bas en Joan uitgekozen hebt om geboren te worden wat een goeie keus wat zijn die twee mensen blij trots en gelukkig met je heerlijk. Nou poppedijntje Omie wenst je weer een fijn weekend en een goede komende week dag mn. Lief tot later knuffektje Omie

schrijf ook een berichtje / reactie