week 20 – mama weekboek

Dit was een behoorlijk heftige week aangezien men bij MI-Swaco heeft besloten mijn contract “welke afloopt tijdens mijn verlof” niet te verlengen. Dit gaf uiteraard de nodige stress en onzekerheden. Dus ben ik een paar daagjes thuisgebleven om een en ander uit te zoeken en vooral mijn husband gerust te stellen.

Het was letterlijk een domper op de feestvreugde die we die ochtend hadden beleeft bij de verloskundige, blijft namelijk een beetje een feestje om die kleine te horen. Met onze Puk gaat alles goed en met mij ook. Mijn slapeloosheid is niets aan te doen, Bas zal tot rond de 30e week moeten wachten voor hij de kleine kan horen en de VK bevestigde dat ik een behoorlijk buik heb ;-)

Verder ga ik vanaf volgende week minder werken zodat ik iets meer rust kan nemen, dit had de VK al eens geadviseerd maar heb ik naast me neergelegd omdat ik het nog wel trok. Maar aangezien mijn inzet en werkzaamheden “zoals nu blijkt” toch niet ten volle gewaardeerd worden, is de extra inzet terwijl ik al oververmoeid ben verspilde energie.

Gewicht 66 kilo (zowaar een weekje niet aangekomen)