week 21 – 5 maanden oud

Weer een lekker druk weekje, voor het eerst babyzwemmen met papa. Papa had hiervoor speciaal een onderwatercamerahuis uit Amerika laten overkomen zodat hij ook tijdens het zwemmen kon fotograferen. Maar deze moest natuurlijk eerst getest worden, in de wasbak in de badkamer (papa wordt er zo niet mooier op). Papa moet nog wel wat oefenen want niet alle foto’s waren even mooi…

Verder is de kleine meid steeds actiever en doet ze de eerste verwoedde pogingen tot kruipen. Niet dat ze nou ook al succes heeft maar het is vooral erg grappig om te zien hoe ze met alle vier de pootjes tegelijkertijd ligt te spartelen. Het nadeel van al deze activiteit is dat ze regelmatig zich zelf omdraait in bed en dan door mama of papa gered wil worden. Door al dat actieve gedoe is ze ook vaker moe en komt het dus regelmatig voor dat madam aan de borst in slaap valt.

Onze kater Vinnie gaat haar steeds interessanter vinden en zoekt haar steeds vaker op. En soms lijkt het wel of hij haar na-aapt met een spelletje Kiekeboe of net zo als Nicki zijn oogjes wil bedekken als hij slaapt. Het rode speel(kussen)kleed dat papa heeft gekocht is een enorm succes, Nicki leeft zich helemaal uit als ze erop ligt.

Niet vergeten dat het Sint Maarten is geweest en dat de goedheilig man binnenkort zal arriveren. Hij heeft alvast een Piet vooruit gestuurd.

Tot slot hebben we het vermoedden dan er bij Nicki al een tandje begint door te komen dus heeft Joan een gekoelde bijtring gekocht. En deze valt erg in de smaak bij het damentje. Vooral in combinatie met haar knuffel ‘Coby’.

En natuurlijk is het damentje deze week 5 maanden oud geworden. Wat vliegt de tijd!


nog geen reacties.

schrijf ook een berichtje / reactie