week 22 – mama weekboek

Meteen de eerste dag van deze week hebben we onze 20 weken echo gehad en het is “zoals ik al aanvoelde” een meiske. En nog belangrijker, alles zit erop en eraan. (nou ja, dat dus niet ;-)

Paps moest even wennen aan het idee, maar dat duurde niet lang toen hij bedacht dat meisjes vaak meer aan Papa hangen. Het is wel heel erg leuk om nu eindelijk te weten wie of wat mijn buik bewoond, en bewonen is het. Ze is af en toe zo druk dat ik er zelf onrustig van wordt, en wie ooit heeft bedacht dat “je buikbewoner” rustig wordt als jezelf actief bent heeft er bij mij heel erg naast gezeten.

Onze kleine meid :-) is namelijk druk als ik actief ben, druk als ik rustig op de bank zit en druk als ik net in bed lig. Maar geluk zit in een klein hoekje, de weinige momenten dat ik slaap, slaapt ze heerlijk met me mee.

Gewicht 67.3 kilo