Week 22

Vandaag weer een papadag voorbij en zo dus ook een weekje verder.
Deze week is lekker rustig verlopen en dat terwijl er wel een hoop dingen gebeurd zijn.

Omdat ik vorige week vrijdag naar de Notaris moest met mijn zusje, voor het verwerpen van de erfenis van mijn vader, was ik niet in de gelegenheid om met Nicki te gaan zwemmen. Dus is Joan gegaan. Zo kon zij het ook een keer ervaren, en de dames hebben genoten. Het zwemmen ging weer super.

Nicki speelt steeds vaker op haar speel(kussen)kleed en zoals je kan zien is ze nu al verslaafd aan TV kijken. En natuurlijk is vliegen met mama of papa helemaal een geweldig spelletje.

Het weekend zijn we lekker wezen shoppen en heeft Nicki een een nieuwe knuffel gekregen, “Muis”. Deze is behoorlijk favoriet geworden gedurende week. Verder was de Buuv jarig en was er een feestje. Erg gezellig en een hoop kinderen om mee te interacten.

Nicki probeert al te staan (nog niet echt met succes) en we zijn begonnen met de eerste fruithap, maar hier kan je alles over lezen in een eerder berichtje. Tevens hebben we gekeken of ze al wil zitten in de Tripp Trapp kinderstoel maar dat is toch nog wat te vroeg.


1 reactie

  1. bettygathier - nov 23, 2008 at 17:19

    hallo poppedijn even reageren op de prachtige foto s wat zie je er weer leuk uit gisteren had omi een feest en weer lekker met je lopen pronken.Wat kan mamma goed toveren zeg, wil ze dat ook eens voor omie doen? Dag lieverd omie heeft het een beetje druk dag princepessa dikke kus Omi

schrijf ook een berichtje / reactie