Week 23 – Eerste sneeuw

Zoals ondertussen gebruikelijk deze week weer begonnen met babyzwemmen en opnieuw kon je die kleine overduidelijk zien genieten. En papa geniet er ook intense van.

Echter werd papa later deze week erg ziek en hing hij meer boven een emmer dan dat ie met Nicki kon spelen. Gelukkig kon mama een heleboel opvangen en dat terwijl ze ook nog eens voor papa zorgde. Het heeft de hele week geduurt voordat papa weer een beetje onder de levende was.

We zijn natuurlijk doorgegaan met de fruithap, en zijn we van de peer, via de banaan, ondertussen al aanbelandt bij de appel. Het lijkt er op dat tot op heden appel de favoriet is. Nic geeft ook duidelijk aan als ze genoeg heeft gehad, lippen stijf op elkaar en spelen met de lepel is toch wel het eerste signaal.

En toen begon eerst te hagelen en de volgende dag te sneeuwen, en die gekke vader van me vond dat ik hagel moest ervaren dus heeft hij een schaalthe gevuld waar ik mijn handje in kon stoppen, erg koud, maar wel verrekte interessant. De volgende dag begon het te sneeuwen. En toen heeft die gekke moeder van mij me een skipak aan getrokken en buiten in de tuin gezet. Warm dat ik het had! Behalve het puntje van mijn neus dan.


nog geen reacties.

schrijf ook een berichtje / reactie