week 24, bijna 6 maanden oud

Deze week begon zoals gebruikelijk weer met het babyzwemmen. Papa was enigszins bijgekomen van de buikgriep en is met Nicki gaan zwemmen. Na het zwemmen is Nicki altijd helemaal bekaf en valt ze zodra de auto gestart is in slaap en slaapt ze over het algemeen tot dat we weer thuis zijn.

Natuurlijk zijn we doorgegaan met de hapjes en we zijn nu na de fruithap ook aangekomen bij de groentehap. Pompoen was de eerste kandidaat en je zal op de foto’s zien waarom dit niet papa zijn favoriet is.

Zaterdag lekker wezen winkelen in de het plaatselijke winkelcentrum en daar liepen een heleboel zwarte Pieten muziek te maken. Nicki vond het allemaal geweldig en genoot met volle teugen van alle herrie. Echter deze indrukken waren allemaal erg vermoeiend en ze viel inslaap voordat ze de mogelijkheid had om haar knuffel uit haar mond te trekken.

Voor het Sinterklaas feest dat door papa zijn werk werd georganiseerd werd hadden we Nicki speciaal aangekleed. Stoere pet hè? En dan die lekkere warme das, die past er perfect bij. Het Sinterklaasfeest was helemaal geweldig maar dat hebben jullie al eerder kunnen lezen.

Later deze week kreeg mama de griep en moest papa voor beide dames zorgen, dat was wel zwaar (halen en brengen en dan ook nog de boodschappen en koken), maar gelukkig voelt mama zich al weer wat beter. Echter door de drukte zijn we de rest van de week niet echt toegekomen aan het maken van fotos. Volgende keer beter.


1 reactie

  1. bettygathier - dec 6, 2008 at 23:17

    Wat enig nicki met sinterklaas ,je snapt er allemaal niets van maar dat mag de lol niet drukken he knurfje van me je geniet intens van alles,en met die pet op je bolletje oh oh,eigenwijs 6 maanjes je lijkt al zoooooooooooooo groot in alles je hersens moeten nog groeien,die puilen vlg omie uit van alle informatie die jij binnen krijgt en wat ben je mooi op de laatste foto .Nu hoorde ik net van pappa dat je ziek bent griep tandjes kou gossie nicki daar ben je ook al zo vroeg mee,nou ja mamma zal je wel aangestoken hebben pffffff sneu voor je liefje,nou pap en mam zullen wel goed op je passen he die twee grote lieverds, wat heb je ze al veel vreugde geschonken nou lief meisje ik hoop dat je gauw opknapt als je niet naar de baby opvang kan omie komt wel oppassen hoor hi hi, dag lieverdje van me dag allessie je omie

schrijf ook een berichtje / reactie