week 24 – mama weekboek

Weer een VK bezoekje gehad, en alles gaat uitstekend. De vele harde buiken die ik heb komen waarschijnlijk door de drukte in mijn hoofd en mijn buik, maar ze wilde voor alle zekerheid laten kijken of het niet door een blaasontsteking kwam. En dat is het dus niet.

Mijn lieve man heeft me enorm verrast met valentijnsdag, ik moest zelfs een traantje wegpinken. Hij heeft ondanks dat hij het nut er niet echt van in zag de Babycooker voor me gekocht. Dit is een kleine blender, stomer en opwarmer in 1. Met de kleine stuiterbal in mijn buik gaat alles ook uitstekend, ze is erg actief en het schoppen & porren neemt behoorlijk in kracht toe.

In het weekend een erg gezellige Baby-shower gehad bij de Buuv “Wojis” met een heerlijke high-tea en de bijbehorende knutselpraktijken ;-) Verder het meerendeel van deze week ziek “verkouden” op bed gelegen, en helaas door omstandigheden de 9 maanden beurs gemist.

X Joan X

Gewicht 68.4 kilo (precies 10 kilo aangekomen)