Week 25 – een beroerde week

De week begon goed. Lekker wezen zwemmen met pa, en wat leuke fotos van mijn zwemgenoten. Later die dag leuk met mama en papa sinterklaas kadootjes uit pakken. We hadden namelijk onze schoen gezet. En ik moest natuurlijk even laten zien dat ik bij tijd en wijlen zelf mijn flesje kan vasthouden.

Later nog even met papa TV gekeken, dat is namelijk iets wat junior toch wel erg leuk vind. Maar kort daarna begon de misere. Nicki kreeg steeds meer moeite met ademhalen waarop papa en mama besloten dat een stoombad wat soulaas zou bieden. Dit was echter van korte duur en Nicki haar temperatuur steeg aanzienlijk. Zaterdagavond naar de spoedkliniek in Alkmaar. De dokter aldaar wist ons wat gerust te stellen maar de ellende werd er voor Nicki niet minder om.

Ongeacht hoe beroerd het dametje zich voelde, toch bleef ze geiten en moest en zou ze zelf drink met de beker die je van Cinthia en Pieter had gekregen. Zoals julie je kunnen voorstellen waren papa en mama de rest van de week niet echt in de stemming om fotos te maken daar zij meerdere nachten niet geslapen hebben. Maar daar hebben jullie in de voorgaande berichten alles over kunnen lezen. Volgende week beter.


3 reacties

 1. bettygathier - dec 12, 2008 at 20:04

  Nou eindelijk mijn lieve kleindochter onder water geweldig knap hoor mam en pap, en nicki natuurlijk,grappig dat ze haar oogjes dicht heeft ,ik vindt je wel een kanjer hoor en ook nog tover je een glimlach onder water .De serie eronder zie ik weer die lieve ondeugende ogen van je mamma hoor ,apekoppie zo leuk dat ik je mamma er in herken,nou ja daaronder weet ik niet hoor tv kijken als een halfjarige dit is wat jonge mensen zeggen je wordt oud mam, hoezo oud kinderen van een halfjaar kijken nog geen tv,je pappa keek pas toen hij zes jaar was hoezo wordt ik oud hi hi,prachtig allemaal ,ja en daaronder ben je echt en babytje van een halfjaar uhhum.Dag liefste kind van de hele wereld,nog 12 nachtjes slapen dan zie ik je weer ruik je voel je oh wat ga ik van je genieten,aleen maar naar je kijken en snuffelen mmmm dag troeltje dag machtig meisje dag lieve leuke pappa en mamma dik knuffel liefs omie

 2. bettygathier - dec 12, 2008 at 20:34

  nou ff reageren vlg mij is dat mn princepessa helemaal niet onder water ,ohh omie stom stom vlg mij zag ik het aan je zwembroekje en op de andere foto ben je blond????????? oh oh kijk dan goed, ja mag niet van pappa zo vaak kijken kost teveel band, maar ik doe het toch stiekum en ja toen dacht ik gek hoor met die bandjes zwemvest het haar nou ja lieverdje het komt nog wel sorry hoor. Dag ondeugd heeeeeel veeeeeeel knuffels

 3. Jacqueline - dec 12, 2008 at 23:52

  Het is al weer een tijdje geleden…sorry…maar wat een lekker grietje is Nicki zeg!

  Leuke (en mooie) foto’s.

  Ik wil gauw weer eens wat afspreken…

  Kus, kus!

  Jacq

schrijf ook een berichtje / reactie