week 26 – mama weekboek

Erg leuke, maar ook zware en emotionele week gehad. Bijna alle collega’s op de admin waren ziek of op vakantie, dus het was goed aanpoten waardoor ik er aan het eind van de week helemaal doorheen zat. Zo erg dat het tranen met tuiten was toen ik een stokbrood liet aanbranden.

Leuke gebeuren was dat ik aan het begin van de week op bed lag en opeens een giga ei op mijn buik voel- en zie verschijnen. Toen ik er zachtjes op drukte was het keihard en waarschijnlijk Puk’s kontje of hoofdje. Jammer dat ze al weer was verdwenen tegen de tijd dat Paps naar boven kwam. Het schijnt ook “uit de boekjes” dat de kleine vanaf deze week Paps zijn stem goed kan horen en hierop enthousiast kan reageren, dus Pa Bas bij deze ben je uitgenodigd om tegen mijn buik te komen kletsen ;-)

Mijn eigen Mams kwam lekker een weekendje bij ons logeren en we hebben een behoorlijke emotioneel ” maar goed en uiteindelijk posititef” gesprek gehad over haar zwangerschap en bevalling. En we hebben uiteraard lekker geshopped.

Last but not least, heb ik vanaf heden elke Maandag Zwangerschap Yoga. Einde van de week mijn eerste les gehad, ik vind het heerlijk ontspannend maar Puk wordt er een beetje onrustig van. Nou, ze went er maar aan ;-)

Gewicht 68.8 kilo (zowaar afgevallen)