week 27 – kerstvakantie

Kerstvakantie, papa en mama zijn allebei thuis en ik dus ook. Mama is nog wel een beetje ziek maar dat is hopelijk snel weer over. Papa had nog snel wat foto’s gemaakt voor het geval dat de kerstkaartfotos niet mooi waren geworden. Maar dat laatste was gelukkig wel het geval. Maar toch hier enkele opnames.

Ik eet nu al vaak gewoon mee met papa en mama, (gaat wel door de blender hoor) en zo ook hier spinazie. Weer lekker wezen zwemmen met papa tijdens papadag en zoals gebruikelijk ben ik daarna helemaal bekaf. Dus lekker slapen in de auto.

Op papadag natuurlijk ook even bij de buurtjes langsgeweest en lekker lopen ravotten met Elsa (onze mini buuv). Later deze week lekker bij papa op schoot gezeten en zoals je kan zien lukt het me steeds beter om rechtop te zitten.

Ook heeft mama mijn activiteitencentrum in de box omgedraait zodat ik nu kan spelen met de kant voor oudere kinderen. Tja ik ben dan ook al 6 maanden.

En ik heb voor het eerst in mijn leven een kerstboom gezien, wat is ie mooi. Dat heeft papa toch wel erg goed gedaan. Nu maar wachten tot het echt kerst is…..


nog geen reacties.

schrijf ook een berichtje / reactie