week 27 – mama weekboek

Rustige week gehad, behalve in mijn buik dan. Las in een van mijn boeken dat het soms handig is om een schopschema bij te houden, dit om in een later stadium er alert op te zijn als je de baby langdurig niet voelt. Mijn schopschema was ondanks alles een behoorlijke verassing, onze kleine Puk is maximaal 1,5 uur aaneengesloten te ruste ;-)   

Verder vind ik de Bolle Buik foto’s erg mooi geworden, en heb ik zelfs plezier gehad in het poseren. Bij de Yoga hebben we ons eerste puf-les gehad en voor een beetje afwisseling tijdens het puffen hebben we de A en de O klankt geoefend. Was een beetje een lacherige bedoeling, maar wel leerzaam.

Erg jammer dat onze kleine meid de pret in pret-echo niet met ons wilde delen, ik had me er zo op verheugd. Hopelijk hebben we volgende week meer geluk.

Gewicht 69.4 kilo