week 30 – mama weekboek

Deze week is eindelijk de kinderkamer geleverd, ik was die dag vrij en heb me prima vermaakt met schuiven en inrichten. Bas was helaas op cursus dus konden we niet oveleggen, waardoor we later op de avond samen nog een keer alles rond hebben geschoven tot we allebei tevreden waren. En hij is me leuk geworden, we zijn er helemaal happy mee.

Verder begint het lichamelijk nu wel erg zwaar te worden, veel harde buiken en ‘s nachts pijn in mijn bekken en nog steeds weinig slaap. Dus heb ik in overleg met mijn werkgever besloten om per 1 April “als mijn vervanger er is” 50% te gaan werken. Ook ga ik iets eerder met verlof 18 April mijn laatste werkdag ipv 30 April. Heerlijk nog even genieten van mijn vrije tijd en de zomer.

Overig nieuws: 25 Maart is “my sweet friend” Pitty op haar verjaardag in ondertrouw gegaan met Steven, over mijlpalen gesproken ;-)

Gewicht 70.9 kilo (gaat gelukkig niet meer zo hard als eerst)