week 31 – mama weekboek

Minder werken scheelt toch wel, ik heb iets minder last van harde buiken. En het is wel fijn dat ik in de middag even een tukje kan doen voor ik aan het koken begin, want zelfs nu ik maar 50% werk ben ik wel op aan het eind van de dag.

 Begin van de week weer een VK bezoek gehad, en alles gaat uitstekend. Bloedruk was 110 over 60, ijzergehalte was uitstekend en de kleine dame groeit goed. Doordat ik een behoorlijke plens vruchtwater heb, kan je volgens de VK erg goed voelen hoe de ligging is. Ze lag deze keer met haar ruggetje rechts voor, de beentjes links en haar hoofd in mijn bekken kijkend naar mijn stuitje. Dit zou een prima uitgangspositie zijn voor de bevalling, dus hopen dat ze zo blijft liggen.

Verder ga ik straks met een goed gevoel mijn verlof in, omdat ik na mijn verlof wel kan blijven bij mijn huidige werkgever. Maar dan in en andere “en hopelijk leukere” functie. De wonderen zijn de wereld nog niet uit. ;-)

Last but not least. Heeft Papa Bas me uitstekend bijgestaan tijdens de partner yoga en heeft hij vol enthousiasme meegepuft.

Gewicht 71,2 kilo


nog geen reacties.

schrijf ook een berichtje / reactie