week 31 – papa weekboek

Nu is de kinderkamer echt af, alles wat moet hangen hangt en de draadjes en snoertjes zijn zelf kindveilig weggewerkt. (Okay er rest nog 1 ding (rookmelder) maar dan is het echt klaar).

Verder merk ik aan Joan dat ze sneller moe is en ook de emoties wat heviger worden. Gelukkig ben ik met een hele lieve vrouw getrouwd en kunnen we alles bespreken. Dus lossen we dan ook alles samen op. Wat ik wel heel frappant vind is dat we allebij heel verschillende zorgen hebben. Ik maak me vooral zorgen om de gezondheid van mijn vrouw en onze dochter (zo van, als het maar goed gaat tijdens de bevalling) en m’n meissie maakt zich weer zorgen om hele andere zaken, die voor mij dan weer totaal niet spelen.

Het enige dat ik kan zeggen is dat we wel zullen zien hoe alles loopt en dat ik zeker weet dat we er helemaal klaar voor zijn.

Oja waar ik me pas echt zorgen over maak is de papa yoga avond waar ik vannavond naar toe moet. Ik hou jullie op de hoogte. UPDATE: Het viel dus wel mee, maar ik zal op een later tijdstip verder hierover uitwijden ;-)