Week 31 – weer ouderwets druk

Bijna allemaal weer beter en in ieder geval beter in ons vel. Mag ook wel na 7 weken af en aan ziek zijn met zijn drieen.

Nicki wordt steeds ondernemender. Kruipen wil nog niet lukken maar dat wat binnen handbereik ligt is niet meer veilig. En madam moe natuurlijk zelf haar boterhammen eten. Met haar eigen handen, hoe kan je anders zien of er nog een boterham onder het bord verstopt zit?

Verder proberen we het kruipen te stimuleren met behulp van “follow me Fred” een liefelijk blaffend hondje dat weg loopt als je hem tegen zijn kont duwt en dan 20 cm verderop weer tot stilstand komt. Nicki vind het maar wat interessant.

Verder natuurlijk lekker in bad en elke dag een andere outfit. Papa en mama hebben mijn naam op de deur geplakt zodat we niet verdwalen. Ik slaap trouwens weer erg goed en mama heeft eindelijk een foto kunnen maken van mij en mijn konijn. Het liefst slaapt ze met het hele oor van konijn achter in haar keel. (het is echt een groot oor).

Tot slot het hoogte punt van de week, tante Steffie kwam haar nieuwe lover voorstellen, Perry, een erg leuke vent maar wel lang hoor. En erg grappig, we hebben een hoop gelachen met zijn allen. Laat ik het maar niet hebben over de Wii filmpjes.

Nicki slaapt in de meest vreemde houdingen en gelukkig kunnen we dat nu ook weer zien omdat het infrarood lampje het weer doet, was toch wel een gemis dat je niet even de camera beelden kon bekijken in het donker. Maar dat is nu gelukkig opgelost.

En tot slot kom niet aan mijn brood want dan bijt ik je in je neus. Ja dat doet best zeer met 1 zo’n tandje….. wat kan ik kwaad kijken he?


1 reactie

  1. bettygathier - jan 23, 2009 at 19:14

    hallo schatteke wat ben je weer leuk mooi brutaal ,je laatste foto in je rose jasje geweldig ben je,nou zeker kun je boos kijken omie wordt er bijna bang van hoor. En je hebt eindelijk je blauwe pak aan staat je ook weer leuk altijd kleden pap en mam je zo leuk hoop niet dat Oma je het weekend op gaat eten, anders kan ik het niet meer doen.Je slaapt byzonder apart princepessa knap hoor wat zit je nekje nog los zeg. Gezellig met tante stef en haar vriend heeeeel gezellig hoor.Nou allessie van omie vraag is aan pap of hij is naar bilthoven komt met jou en dat hij met mamma boodschappen gaat doen in utrecht krijgt hij van mij een mooie cd,kunnen wij samen wandelen vraag je het.Dag droomkind dag lieverdje dag mooi meisje lieve dikke kus van omie

schrijf ook een berichtje / reactie