Week 32 – eten, eten en nog eens eten

Het gaat erg lekker met het dametje, en omdat ze weer helemaal beter is zijn we weer gaan babyzwemmen. Iets wat erg vermoeiend is en zodra we in de auto zitten valt ze in slaap.

Ook was oma op bezoek en die heeft een hele grote knuffelhond als cadeau meegenomen. Nicki is lekker in bad geweest en daar heeft oma bij geholpen. Verder lekker gespeeld en geknuffeld.

En verder, verder is junior bezig met spelen en eten. Veel eten, eten in alle vormen en smaken en dat gaat helemaal super. En het geeft ook leuke foto momenten.


1 reactie

  1. bettygathier - jan 30, 2009 at 18:08

    hallo apekoppie snap er allemaal niets van zo hard als je gaat, hoe je aan tafel zit,hoe je eet je tandjes poetst zwemt kortom ,je ben ongelooflijk.Ik heb nu je tandjes gezien wat zijn ze prachtig zeg, en wat zal je pijn in je mondje hebben gehad ,nou lieverdje van me er komen er nog zo veel he,maar je hebt pap en mam die je dan troosten. Weet je , je haartjes veranderen ook vlg mij wordt je lichter en wat piekeriger mamma is vast aan het sparen dat ze er wat mee kan doen spannend hoor, je krijgt vast zulk mooi lang haar als mamma maar rustig aan jonge damen .Mooie foto s weer dag allessie knuf oma

schrijf ook een berichtje / reactie