week 32 – mama weekboek

Mijn op 1 na laatste werkweek en ik begin nu toch echt wel af te tellen. Het inwerken van mijn vervangster ging erg goed deze week, ze pikt het lekker vlot op. Kan ik in elk geval met een gerust hart met verlof gaan.

Mijn lieve man heeft deze week nog wat laatste babystuff gekocht, waaronder een elektrische kruik en een heel mooi 2e hands wiegje. En als ik zo kijk op de uitzetlijst zijn we op een paar kleine dingetjes na klaar voor de komst van onze Puk.

Rest nu nog een deel van de Kraam uitzet en heel belangrijk de vluchttas. Maar gelukkig kan ik straks tijdens mijn verlof vooral uitrusten oftewel “chillen met mijn billen”

Nu maar hopen dat die kleine drukke dondersteen me die rust ook een beetje gunt.

Gewicht 71,8 kilo

Buikomvang 105 cm (dat is even wat anders dan mijn gebruikelijk taille van 70 cm)