Week 33 – Tante Wendy was jarig

Weer een weekje ouder, de tijd vliegt voorbij. Deze week weer lekker wezen zwemmen en dat was zoals gewoonlijk een groot feest. Onderwaterzwemmen doe ik nu ook al met een speeltje in mijn hand.

Eindelijk waren papa en mama in staat om een foto te maken van mijn eerste twee tandjes die aan het doorkomen zijn. Ondertussen is mijn derde tand ook al aan het doorkomen maar dat is best wel een drama, pijnlijk, koortsig en weinig eten (maar dat hoort er schijnbaar allemaal bij)

Vinnie de kater ga ik steeds interessanter vinden en ik weet ook al dat hij ‘Poes’ heet. dus als pa of ma vraagt waar is de poes dan weet ik wie ik moet zoeken. Verder hebben papa en ik een nieuw spelletje ontdekt – ‘mama in een doosje’. Als mama er niet is dan bellen we haar en dan mag ik met het doosje waar ze in zit spelen. Erg boeiend allemaal.

Afgelopen weekend was tante Wendy jarig en toen zijn we op visite geweest bij haar en Huub. En vooral bij Fons de hond. Wat een reus, en wat was hij leuk en lief.

Tante Wendy woont in het huisje uit het sprookje van Hans en Grietje (ze heeft belooft dat ze de volgende keer een pak koekjes op het dak zal leggen) En bij Wendy woont Fons, een gigantisch grote, en speelse hond die erg veel interesse had in Nicki. En hij had ook veel interesse in haar boterham. Verder moest en zou Fons in de gaten houden waar Nicki was en deed hij erg zijn best om over haar te waken. Nicki moest heel hard om hem lachen als hij aan haar vingers likte en ze vond het allemaal erg geweldig. Het was dan ook een erg gezellige dag en de lange reis meer dan de moeite waard.

Verder vond papa het leuk om Nicki in haar wasmand te zetten voordat ze in bad moest. (iets wat ook nog steeds een groot feest is met alle bad speeltjes)


nog geen reacties.

schrijf ook een berichtje / reactie