Week 35 – een feestje bij Rob en Lien

Deze week was erg leuk en vooral vlotjes verlopen. Papa heeft te horen gekregen dat hij weer mag gaan werken (zal wel een stuk drukker worden zonder huispapa) en het was natuurlijk valentijnsdag. Papa en ik zijn ook natuurlijk weer wezen zwemmen maar daar hebben we deze keer geen foto’s van geplaatst (die staan in het vorige artikel)

Het is nog steeds koud buiten dus kleden de dames zich warm aan als ze gaan wandelen. En op een gegeven moment had Nicki het in haar bol en moest en zou ze mama’s sjaal om. Die heeft ze zo’n beetje de hele middag om gehad.

Sinds een tijdje badderen we in de badkamer en dat is voor Nicki een stuk leuker want daar kan ze spetteren wat ze wil zonder dat meteen de hele klerenkast drijfnat is. Vrijdag kwam Omie langs en dat was erg gezellig, een hoop gespeelt en daarna heerlijk geslapen.

De volgende dag was het Valentijnsdag. Papa had mama en Nicki verwend met lekkere bad en douche spulletjes. En ‘s middags zijn we naar het strand van Petten gereden. Nicki vond het helemaal geweldig. Em vooral toen we op het einde nog een paard tegen kwamen. En papa kon zich lekker uitleven met zijn camera en heeft een paar HDR fotos van Nicki gemaakt (Nicki in de wagen alleen op het strand)

Zondag was Lien jarig en die gaf een feestje. Nicki kreeg weer een hoop aandacht en genoot daar zichtbaar van. Ik ben blij dat we zo’n vrolijk en sociaal dametje hebben…


1 reactie

  1. bettygathier - feb 21, 2009 at 18:04

    dag lief vrolijk meisje dag lieve pappa en mamma dit is weer echt genieten van jullie,leuk met Rob, echt zo prachtig zoon de strand foto s insturen prijs binnen halen ach wat ben ik blij en trots op jullie, ik mopper wel es dat ik jullie niet vaak genoeg zie, maar doe ik niet meer hoor,maar ik zie jullie zo heel erg graag, is zo fijn om naar jullie te kijken,en weet je ik heb er een blauw oog van echt waar , hi hi dag lieverds weer erg genoten dag allessies liefs omie

schrijf ook een berichtje / reactie