Week 38 – eindelijk weer mooi weer

Week 38 is ook al weer voorbij en we hadden deze week eindelijk weer mooi weer, dus tijd voor buiten activiteiten. Maar natuurlijk eerst zwemmen met papa.

Deze week ook voor het eerst ‘gewone’ kaas op mijn boterham, even onderzoeken, proeven, lekker vinden, en daarna flink door smikkelen.

En toen, naar de kinderboerderij, wat een belevenissen, van de ene verbazing naar de andere en kennis maken met een hoop nieuwe dieren. En lekker wandelen in het park. De volgende dag zijn we ook nog de eendjes gaan voeren nadat we bij de buren op bezoek waren geweest en de ‘buuv’ wentelteefjes had gemaakt. Nicki vond deze erg lekker.

Op maandag kwam omie op bezoek en dat was natuurlijk weer dolle pret. En opnieuw naar de eendjes. Maar toen omie een stuk brood voor de eendjes aan Nic gaf ging deze resoluut haar eigen mond in. Je moet maar van oud brood houden.

De rest van de week wat nieuwe manieren van eten uit geprobeerd zodat het zelfstandig eten wat makkelijker gaat, en natuurlijk een hele hoop gespeeld….


2 reacties

  1. bettygathier - mrt 13, 2009 at 18:09

    hallo honnepon geslaagde foto s weer hoor, wat geweldig dat je naar de boerderij bent geweest, beesten kunnen niet ontbreken in je leven he. Wat leuk jij met mamma en het konijn enig ,en mamma heeft vast gelegd dat je een oude boterham voor de vogels op gaat eten inplaats van de eendjes voeren groot eet monster je had net geluncht schatteke heerlijkheid ben je. Vlg keer ga ik ook met je naar de boerderij,vroeger had Omie en Opie voor je pappa allemaal beesten in de achtertuin.Pony s kippen eenden ganzen chinese hangbuik varkentje pauwen, nou en daar was bassie druk mee hoor heel erg leuk.Lieverdje ik heb erg van je genoten maandag was heel leuk ook met mamma ik heb erg genoten van me twee meiden dag lieve schattebouten Omie gaat nu uit eten met vrienden fijn weekend liefste kind van de hele wereld tot gauw he dikke knuffel Omie

  2. bettygathier - mrt 15, 2009 at 14:34

    gaaf gaaf gaaf ale foto s en nicki s avonturen, en nicki bij mam en pap op de fiets reageer ik nog op als de foto s daar over komen hoop dat jullie heerlijk gefiets hebben .Wat zal je hoofdje vol zitten liefje van alles wat aan je voorbij raast, nu moeten je oogjes heel vlug gaan he oh lieverd je wereld wordt als maar groter he honnepon genieten van het leven. Dag lieve schatten h.v.l. van Omie

schrijf ook een berichtje / reactie