Week 39 – 9 maanden oud

Deze week werd Nicki 9 maanden. Weer een hele stap en vooral daar wat het eten betreft (maar daar moet Joan jullie maar meer over vertellen). In iedergeval mag Nicki nu boterhammen met pindakaas, en daar heeft ze naar uitgekeken (vooral om dat papa deze vaak eet).

Verder was deze week Mika jarig en was er feest. Nicki heeft lekker samen met Mika gespeelt met zijn nieuwe cadeaus. En de Buuv had een super gezellig feest georganiseerd.

Voor Nicki hebben we een zonnebril gekocht, staat ie cool of niet? Deze heeft ze natuurlijk nodig als we gaan fietsen in het nieuwe kinderzitje en de zon schijnt. Het fietsen was nog wel erg wennen en waarschijnlijk kwam dat ook doordat de wind nog heel erg koud was.

In het weekend kwamen Pitty en Steven, met alle kids. We hebben lekker poffertjes gegeten en later patat.

Verder zie je nog op de foto’s hoe Nicki zit te spelen voor haar kast maar daar kon je meer over lezen in het vorige artikel, en Nic met haar nieuwe opblaas ballen voor als we gaan zwemmen.


1 reactie

  1. bettygathier - mrt 20, 2009 at 18:39

    hoi Nic wat gaaf wat cool deze foto s enig, mamma helpen de kasten op ruimen met de fiets geweldig, en steek je ook nog je tong uit apekop dat je er bent, pappa en jij zien eruit als twee boeven hoor met zonnenbril, of filmsterren ,je bent ondeugend, en nicki alle mutsen wil je wel op, en nu ook een bril alles vindt je maar goed he troeltje. Leert pappa je tong uit te steken, nou de worteltjes komen ook nog he schatteke.Oma om komt morgen he ga maar lekker genieten van haar, fijn weekend met zn alle en heel veel liefs voor jullie van Omiex

schrijf ook een berichtje / reactie