week 39 – mama weekboek

Eindelijk nog wat laatste klussen in huis aangepakt, en dit geeft een heerlijk opgeruimd gevoel. De hal is vrij van schoenen en ook de kapstok is aangepakt, waardoor we nu alles van de vloer af hebben en genoeg ruimte voor de kinderwagen. Ook hebben we doormiddel van stellingkasten meer ruimte gemaakt in het washok en de schuur. Mijn lieve man heeft keihard gewerkt en ik wordt helemaal blij van de rust die uitgaat van zo’n opgeruimde leefomgeving.

De kleine neemt de tijd en leeft zich lekker uit in mijn buik, wel wordt ze ondertussen zo sterk dat ze me soms goed pijn doet. Maar ja daar kunnen we weinig aan doen. Ik blijf me elke avond weer verwonderen over de enorme beweeglijkheid van mijn buik en de levendigheid van die kleine. Het blijft “ondanks de pijn” toch een genot om naar te kijken.

Gewicht 75,3 kilo, totaal 17 kilo aangekomen.