Week 41 – het is weer lente

Deze week was het eindelijk weer mooi weer. De lente is begonnen en dat was goed te merken.

Lunchen wordt steeds vanzelfsprekender en Nicki likt met plezier haar vingers er bij af. Mama had lekker een verwen dagje voor zichzelf en toen ze thuis kwam had ze ook voor ons cadeautjes gekocht. Van buurvrouw Wojis heeft Nicki een koe in een potje gekregen en dat vindt junior helemaal geweldig. (zodra je het potje op zijn kop houdt gaat ie loeien)

Nicki is iets nieuws aan het leren, ze probeert te staan, en dat lukt aardig, in bad, op schoot, op de comode. Zolang je haar maar helpt komt ze aardig overeind, en kan ze prima wankelen op haar kromme baby pootjes.

Van oma had Nicki nog een gillende kip gekregen en dat is toch momenteel wel een erg vermakelijk speelgoed. Of wat dachten jullie van schuim in het bad, ook weer wat nieuws en erg leuk om mee te spelen.

Verder heeft ze lekker liggen spelen in haar blote billen omdat ze behoorlijke luieruitslag had en dat geneest het beste in de open lucht. En Lekker in de tuin op meerdere kleden tegelijkertijd, en zelfs dat was niet voldoende. Het dametje wist er nog vanaf te rollen.


1 reactie

  1. bettygathier - apr 3, 2009 at 18:10

    Wat ben je mooiiiiiiiiiiiii Wat ben je lieffffffff, Omie weet geen foto meer uit te kiezen voor op de comp, om het half uur zet ik er een andere op.Wat heeft je mamma je verwend zeg,wat leuk Aap Noot Mies erg leuk ,Wat fijn in je blote kntje doet je mamma goed hoor lekker buiten zuuuurstoffffffffffffff.De badfoto s zijn ook geweldig ,en bij pappa gaan staan wat doe je alles goed he lief ga je weer op eten hoor wil je weer zien nou misschien al vlug. Dag schoonheid dag prachtkind,kom gauw met je fietsen hoor dag allessie dag poppedijn dag prinsepessa kusje omie

schrijf ook een berichtje / reactie