Week 43 – tandjes

Dit is toch wel een week van de tanden. Vorige week kwam het derde tandje door en nu vermoeden we dat ook de volgende klaar staan om door te breken. Maarja daar is op de fotos weinig van te merken.

Zwemmen doen we nog steeds trouw elke vrijdag, en dat blijft dikke pret, behalve dan dat vandaag papa zijn camera nat is geworden en deze kapot is gegaan.

Kruipen gaat steeds beter en dat betekent dat het dametje eindelijk echt op ontdekkingsreis kan gaan. Door de keuken, de woonkamer, de tuin, noem maar op, er is nog zo veel te ontdekken.

Bij ome Roy en tante Thea was het weer super gezellig en vooral Gipsy was een groot feest. Vanwege het mooie weer lekker de hele dag buiten gezeten en van de zon genoten. Zo ook de volgende dag toen we met de fiets het bos in zijn gegaan.

2e paasdag zijn we wezen shoppen en hebben papa en mama nieuwe autostoeltjes gekocht. Deze viel meteen in de smaak en sliep ook nog eens lekker.

Oja het blijkt dat sommige pasta wel erg lekker is, maar dan vooral om mee te spelen en om over je toet te smeren.


1 reactie

  1. bettygathier - apr 17, 2009 at 19:14

    geweldig weer erg genoten van al jullie fotos .Je bent weer zo verandert nic ik ken je bijna niet meer gos schatteke wat ga je hard morgen kom ik je opeten oke.Ik neem een leuk kado voor je mee, vlg Omie verveel je je snel nou we zullen zien he dag hartedief tot morgen Omie

schrijf ook een berichtje / reactie