Week 44 – Omie jarig

Lekker relaxed weekje, Omie was jarig en dat hebben we in Heerhugowaard gevierd, en Nicki heeft van Omie een hobbelpaard gekregen. Verder hebben papa en mama Omie lekker vewend.

Nicki krijgt steeds meer interesse voor boekjes en kan daar veel plezier aan beleven. Of spelen aan de keukentafel met het tafelkleed en haar slabbetjes. In de box verstopt ze van alles achter haar boxspeelapparatus om dan (deze week voor het eerst) zich op te trekken en dan te gaan staan om te zien waar het gebleven is.

Verder heeft Nicki lekker bij mama in bed gelegen op mamadag en dat was erg gezellig. Tot slot heeft papa allemaal mooie foto’s gemaakt tussen de tulpen en de hyacinten van Nicki en mama, maar daarover later wellicht meer.


1 reactie

  1. bettygathier - apr 25, 2009 at 10:00

    Wat prachtig nicki met je mamma in het bloemenveld en jij tussen de tulpen en hyacinten wat prachtig hoofdprijs en omie heeft gelijk een prachtig buroblad van jou en je mamma geweldig pap hardstikke bedankt erg leuk allemaal,misschien heeft pap eens tijd om ze op mns te zetten de drie bloemen fotos dan kan ik er iets mee nou wacht wel af. Ik ben in idergeval weer onder de indruk, pappa moet alleen omie niet zo dichtbij fotograferen mn hart bonkt dan zo dat ik bang ben dat ie knapt hi hi.Heerlijk om weer naar jullie te kijken princepessa mooi lief meisje, heb zo genoten weer van je ,ik wordt er zo stil van als ik je zie,zo dankbaar voor dit allemaal om te zien hoe je ouders indolaat van je zijn, en zorgzaam elke minuut van de dag want ik zag je bijna de hele dag en je hebt ook zo n lieve mamma ,ja pappa jij ook hoor groot kado zijn jullie alle drie.Schatteke heb je nog de mooie kaart van omie ontvangen? was een hele speciale hoor Baldertje heet deze hond pappa kent hem wel had ik al 10 jaar in mn kaarten doos. Nou pracht lief meisje hou van je vlinders in mn buik dag mn lief Omie

schrijf ook een berichtje / reactie